Fotboll & spel

Ett av mina andra stora intressen här i livet det är fotboll. Då kanske inte primärt spela fotboll utan jag brukar kolla på fotbollsmatcher live istället, ibland sker det på någon arena runt om i världen eller så ser jag matcherna framför tvn.

Jag följer inte bara de svenska fotbollsligorna utan jag följer egentligen fotboll i hela världen. Helt enkelt en fotbollsfantast utan dess like. Så det är inte bara racing och RC som gäller. Det beror lite på vilka dagens matcher är och det innebär att det finns bra matcher att se egentligen varje dag.

Jag har inga direkt lag som jag håller på mer än andra, eller lite kanske men absolut inte fanatiskt som jag följer. Det är helt enkelt fotboll som är min stora passion och som sagt, jag följer lag och ligor egentligen världen över. Sen förstås när Sverige spelar landskamp eller någon av de stora turneringarna som VM eller EM så är det förstås Sverige som gäller för hela slanten. Tanken är att jag ska försöka lägga upp live resultat och annan statistik här på sajten. Kommer även tipsa om nyttiga länkar som jag använder, med den gemensamma nämnaren att det är fotbollsrelaterade sidor.

Scroll to top